PŘÍBĚH NATU

22.8.2017 - SPUŠTĚNÍ NOVÉHO E-SHOPU

Pro pohodlnější nákup jsme se rozhodli vytvořit zcela novou verzi e-shopu. Stránky jsou nyní přehlednější a jednoduše provázané s články a recepty na našem blogu. Tato inovace výrazně urychlila orientaci na e-shopu a došlo k rozšíření informací o jednotlivých produktech.

7.6. 2017 trhy na Náplavce

Poprvé jste měli možnost nás potkat na pražské náplavce, kde jsme pro vás připravili ochutnávku ovoce bez SO2, superpotraviny, a v neposlední řadě také naše nové výrobky – poctivé snídaňové kaše a RAW bonbónky.

Trhy na Náplavce

březen 2017 - SKLADOVÉ ZÁSOBY VYPRODÁNY

Neobvyklý nárůst vašeho zájmu nás velmi potěšil, zastihl nás však poněkud nepřipravené. Zásoby na skladu zmizely rychlostí světla a my najednou neměli co nabízet. Dostatečně jsme se z toho však poučili a zapracovali na logistice skladu, aby se nic podobného už nikdy nestalo.

Skladové zásoby vyprodány

leden 2017 - VYTVOŘENÍ HARMONOGRAMU VÝROBKŮ

Již máme vše, co potřebujeme, nabídka sortimentu stabilně roste a s ní i váš zájem o naše produkty. Domácí receptury na všechny naše výrobky jsme předali technologovi a nutričním specialistům, aby se potraviny v té nejlepší formě dostaly až k vám. Mezi našimi prvními vlastními výrobky jsou například RAW bonbónky.

Vytvoření harmonogramu výrobků

leden 2017 - K NAPLNĚNÍ POTENCIÁLU PŘICHÁZÍ POMOC OD NAŠEHO INVESTORA

Abychom mohli naplno využít všech našich možností, začali jsme se poohlížet po potenciálních investorech. Díky jejich podpoře jsme získali prostředky pro výrobu našich vlastních produktů a seznam námi nabízených potravin se tak výrazně rozšířil.

říjen 2016 - ZALOŽENÍ BLOGU A PROFILŮ NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

Naším posláním bylo odjakživa nejen poskytování kvalitních surovin, ale zároveň sdílení informací a zkušeností z oblasti zdravého životního stylu. Proto jsme založili také vlastní blog a vytvořili profil společnosti na sociálních sítích, jako je facebook a instagram. Pomocí těchto stránek s vámi tak každý den sdílíme recepty, rady a informace, díky kterým se můžete posunout dál a dodat svému tělu to nejlepší. (foto sociálních sítí)

6.10.2016 SLAVNOSTNÍ VYŘÍZENÍ A OSOBNÍ PŘEDÁNÍ PRVNÍ OBJEDNÁVKY 

Z vaší první objednávky jsme byli tak nadšeni, že jsme se rozhodli vše pečlivě zdokumentovat a uchovat jako památku… 

První objednávka

5.10.2016 - SLAVNOSTNÍ SPUŠTĚNÍ E-SHOPU 

Pro pohodlnější nákup jsme se rozhodli vytvořit zcela novou verzi e-shopu. Stránky jsou nyní přehlednější a jednoduše provázané s články a recepty na našem blogu. Tato inovace výrazně urychlila orientaci na e-shopu a došlo k rozšíření informací o jednotlivých produktech.

Spuštění e-shopu

8.7.2016 - VYTOPENÍ SKLADU

Došlo k první nepříjemné události, a to hned první týden po přestěhování. Praskla nám voda v trubkách a vytopily se kancelářské prostory, zázemí i sklad. Ani voda nás však nemůže zastavit a brzy jsme se postavili znovu na nohy. Vymýšlení a příprava e-shopu na spuštění se znovu rozjely.  

1.7. 2016 - STĚHOVÁNÍ

E-shop je připraven ke spuštění, kapacity pro skladování zboží bohužel nestačí. Našli jsme si proto nové, vhodnější místečko pro fyzické zázemí našeho e-shopu, s dostatečnými skladovými prostory a příjemným prostředním pro vytváření nových nápadů. Dodnes odtud vyřizujeme a zpracováváme všechny vaše objednávky, ale také vymýšlíme, zkoušíme, testujeme, ochutnáváme, hodnotíme, analyzujeme, fotíme a následně i vyrábíme nové produkty. Máme se tu dobře! Každý den nás totiž těší vaše rostoucí přízeň a zájem o naše výrobky.

Stěhování

květen 2016 - DÁVÁME DOHROMADY TÝM LIDÍ

Dáváme dohromady nový tým lidí

18.3.2016 - ZROZENÍ MYŠLENKY NATU

Když jsem se při návratu z jedné z mnoha svých služebních cest ocitl v nemocnici s akutním zánětem slinivky břišní, přijal jsem to jako znamení, že se musí v mém uchvátaném a vytíženém životě, plném stresu a nekvalitního životního stylu, něco změnit. Již dlouho jsem byl nadšeným sportovcem a o zdravou a přirozenou stravu jsem se zajímal, i když na ni nebyl doposud dostatečný prostor. Po letech praxe v konvenčním zemědělství a při obchodování v potravinovém průmyslu jsem navíc byl přesvědčen, že lidé musí začít více přemýšlet o tom, co jedí, co používají za produkty na péči o svá těla a jak to ovlivňuje kvalitu jejich života, i o tom, jaký to má dopad na jejich prostředí a celou naši planetu. Zde začala vznikat myšlenka, že bych se tímto směrem měl sám vydat. Začal jsem se více zabývat čistotou těla a přírodními zdroji energie a rozhodl se, že své poznatky chci předávat dál. Chtěl jsem touto cestou předejít vyčerpávání přírodních zdrojů a zneužívání lidské práce.

Zrození myšlenky Natu