Napsáno 16.07.2024

Co budete potřebovat?

POČET PORCÍ: 1

70 g hladké špaldové mouky
20 g MANEKON vegan proteinu
1 lžička kypřicího prášku
špetka soli
100 ml kokosového mléka
1 bílek
2 meruňky
1 lžíce kokosového oleje na smažení

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Kokosové mléko v prášku BIO 250g Kokosové mléko v prášku BIO 250g Kód: 02.10.0064 Počet hvězdiček je 4 z 5 Doporučujeme NATU Kokosové mléko v prášku obsahuje pouze 100% kokos, což ho řadí mezi nejkvalitnější sušená mléka na trhu. Má intenzivní kokosovou vůni,… Skladem 9,468 € 
MANEKON Vegan protein vanilka se skořicí 450g MANEKON Vegan protein vanilka se skořicí 450g Kód: 02.15.0011 Počet hvězdiček je 5 z 5 Akce -30% Proteinový prášek je vhodný na přípravu nutričně výživného nápoje nebo pokrmu. Můžete ho přimíchat do vašeho oblíbeného smoothie, kaše nebo… Skladem 16,426 €  23,466 €
PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg PROBIO Mouka špaldová hladká BIO 1kg Kód: 02.04.0106 Počet hvězdiček je 0 z 5 Výprodej Akce Stvořená pro všechny druhy pečení od palačinek po vánočky. Se špaldovou jemně mletou bílou moukou bude pečení radost. Pokrmům dodá jemný… Skladem 2,653 € 
Kokosový olej BIO 250ml Kokosový olej BIO 250ml Kód: 02.14.0029 Počet hvězdiček je 5 z 5 Kokosový olej je v posledních letech jeden z nejoblíbenějších rostlinných tuků. Mohou za to zejména jeho výživové vlastnosti a všestrannost… Skladem 6,734 € 

Bílek vyšleháme se špetkou soli do tuhého sněhu.

Zbylé ingredience včetně nakrájených meruněk důkladně promícháme.

Nakonec lehce vmícháme sníh. Na pánev pomazanou olejem tvoříme lžící lívanečky, které smažíme z obou stran dozlatova.

Podávat můžeme s čerstvým ovocem, mátou nebo ořechovým máslem!

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora