Napsáno 13.06.2024

Co budete potřebovat?

POČET PORCÍ: 2

INGREDIENCE

150g pohankových těstovin casarecce
5 žampionů
2 vejce
1/2 cibule
1 lžička sušeného česneku
1 lžička soli
1 lžička ghí
+petrželka/čerstvé bylinky na posypání

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
Pohankové těstoviny casarecce BIO 250g Pohankové těstoviny casarecce BIO 250g Kód: 02.04.0091 Počet hvězdiček je 0 z 5 Akce -50% BIO těstoviny vyrobené ze 100% z pohanky jsou skvělou volbou pro celiaky a díky absenci vajec i pro vegany. Pohanka je zdrojem cenných… Skladem 1,834 €  3,632 €
Přepuštěné máslo ghí natural 720ml Přepuštěné máslo ghí natural 720ml Kód: 02.09.0015 Počet hvězdiček je 5 z 5 Ghí neboli přepuštěné máslo lze použít jako náhradu jakéhokoli jiného tuku. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje, a při… Skladem 16,283 € 
Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Protein Pasta Conchiglie z cizrny BIO 250 g Kód: 02.04.0086 Počet hvězdiček je 5 z 5 BIO bezlepkové těstoviny ze 100% cizrny jsou skvělou volbou pro všechny příznivce vyváženého stravování. Luštěninové těstoviny jsou bohaté… Skladem 4,04 € 
Přepuštěné máslo ghí natural 350ml Přepuštěné máslo ghí natural 350ml Kód: 02.09.0016 Počet hvězdiček je 5 z 5 Ghí je čistý máselný tuk nejvyšší kvality získaný přepuštěním másla. Díky svému vysokému bodu kouřivosti se nepřepaluje a při tepelné… Vyprodáno 7,958 € 

Na ghí si na pánvi si dozlatova orestujeme nadrobno nasekanou cibulku, na kostičky nakrájené žampiony spolu se solí a sušeným česnekem.

Následně přidáme uvařené těstoviny, vyklepneme vejce a znovu restujeme asi 10 minut, dokud se vše nepropojí.

Podávat můžeme s čerstvými bylinkami!

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora