Už 12. května slavíme Den matek! K vybraným produktům od nás obdržíte dárkové přání v obálce zdarma jako dárek.

Napsáno 17.04.2024

Co budete potřebovat?

Počet porcí - 3 - 4

1 hrnek ovesných vloček
2 lžíce rýžové mouky
2 lžíce xylitolu (sypkého sladidla)
1 odměrka vanilkového (vegan) proteinu
skořice dle chuti
1 hrnek vody
2 vejce
1 jablko
1 lžička vanilky
arašídový krém

Suroviny

Produkt Dostupnost Cena Množství (ks)
PROBIO Vločky ovesné jemné bezlepkové BIO 500g PROBIO Vločky ovesné jemné bezlepkové BIO 500g Kód: 02.04.0096 Počet hvězdiček je 0 z 5 Z jemných ovesných vloček připravíte snídani plnou energie! Ovesná kaše by měla být součástí snídaňových rituálů každé domácnosti. Ovesné… Vyprodáno 77 Kč 
Xylitol 300 g Xylitol 300 g Kód: 02.13.0028 Počet hvězdiček je 5 z 5 Xylitol, patří do skupiny alkoholických cukrů, které se používají jako náhrada cukru. S klasickým cukrem má společný vzhled i chuť, pro… Skladem 132 Kč 
Arašídový krém 300g Arašídový krém 300g Kód: 02.09.0012 Počet hvězdiček je 5 z 5 To pravé ořechové pro vás! Arašídový krém pražený je vyroben šetrným a důkladným zpracováním lehce pražených arašídů té nejvyšší kvality,… Skladem 115 Kč 

Ovesné vločky s rýžovou moukou zalijeme vodou a necháme alespoň 20 minut odstát.

Následně přidáme oloupané, nahrubo nastrouhané jablko, skořici, kypřicí prášek, vanilku, žloutky, protein a celé důkladně promícháme.

Nakonec lehce vmícháme bílky vyšlehané s xylitolem a těsto vlijeme do formy lehce vymazané olejem.

Pečeme v předehřáté troubě na 180° cca 50-60 minut.

   "love nature, love yourself"

Eliška Ságnerová

Jmenuji se Eliška Ságnerová a momentálně studuji osmileté gymnázium. Už od mala jsem ráda pomáhala mamce v kuchyni, ale o stravu jako takovou, jsem se blíže začala zajímat až ve svých 12 letech. Zanedlouho na to, jsem si založila vlastní instagramový profil @eliskasagnerova , kde jsem postupně začala přidávat recepty, inspirace na jídla a díky podpoře svých sledujících a rodině později vydala i ebook s recepty. Kromě samotného pečení a vaření mě v rámci této tvorby baví focení a natáčení

Více článků autora